Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Bracey Wright odlepršao za Grčku?

Autor: Luka Perić

04.02.2009. 23:00
Bracey Wright odlepršao za Grčku?


Bracey Wright odlučio je danas potpisati ugovor. Njegov dolazak i prva utakmica već u subotu željno se očekuje među navijačima kluba, koji je nedavno izgubio kvalitetnog šutera Seana Marshalla. Ne, ne Garnetta ili Dixona, novi klub Braceya Wrighta je – Aris.
Barem tako piše na najuglednijoj internet stranici vezanoj uz europsku košarku – Eurobasketu. Iako je dan ranije Giergia sa stopostotnom sigurnošću na sastanku s navijačima potvrdio Wrightov dolazak, odugovlačenje s plaćanjem i dovođenjem Wrighta, a možda i činjenica da je Zadar dužan skoro svima i da je javno isticano kako novca nema, presudili su čini se da Bracey potpiše za ugledniji i bogatiji Aris.
“Sinoć je potpisan sporazum i Bracey Wright pristao je vratiti se u Aris, za koji je igrao prošle godine, prije odlaska u Juventut. Wright sutra dolazi u Thessaloniki na medicinski pregled i potpisivanje ugovora, a ako sve prođe dobro očekuje se da će prvi put u crno-žutom dresu nastupiti u subotu”, piše grčki novinar.
Znači, Bracey u četvrtak istovremeno slijeće u Thessaloniki i Zadar, potpisuje ugovor, a već u subotu igra u Zagrebu i Grčkoj. Kako je to u fizici neizvedivo, Wright će morati odabrati jednu opciju. Odluči li se za prvu, bit će to velika pobjeda Uprave koja je Braceya otela Arisu, Olympiacosu i nekim drugim zainteresiranim klubovima. Odluči li se za drugu, bit će to još jedna blamaža za Upravu koja je otpustila i trenera i igrače bez da je prethodno ili u kratkom roku našla kvalitetne zamjene.