Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zadrani kod fenjeraša

04.02.2011. 23:00
Zadrani kod  fenjeraša


Ovdje ne bismo  smjeli izgubiti – rekao je kuglač  Zadra Luka Ukalović, najavivši  dvoboj s momčadi Željezničara  iz Čakovca. Naime, u 14. kolu  Prve kuglačke lige Zadar gostuje kod posljednjeplasiranog  sastava lige, koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvario samo jednu pobjedu. Zadrani, s druge strane u dosadašnjih 13 utakmica još nemaju  niti jedan poraz.
– Ovo ipak nije samo utakmica za odraditi – čulo se u  Mocirama prije puta na sjever  Hrvatske. Znaju Zadrani da  ovakav omjer nisu ‘uhvatili’ na  način da su ležerno ulazili u  dvoboje. I baš na taj način trener Šime Mijolović želi da se  odvija i ovaj dvoboj. Željezničar je sastav koji nije jak, ne  igraju dobro, ali ne treba niti  sumnjati da će se željeti dokazati protiv (bivšeg i budućeg)  prvaka. S druge strane, novom  pobjedom Zadar bi samo učvrstio ionako već čvrstu poziciju  na ljestvici, koja im već sada  garantira da će manje-više lako  doći do nove titule prvaka Hrvatske. A od prošle subote, Zadrani imaju i dobru garanciju  da će ponovo vidjeti Final four  Europske lige. Nakon što su se  riješili “kompleksa” Victorije  Bamberg koja ih je u posljednje  dvije godine redovito izbacivala  iz Europske lige i to ih deklasiravši u Zadru, ovaj put su  Zadrani sa 7:1 sredili Nijemce i  napravili odličnu zalihu za uzvrat. No, prije uzvrata, odnosno  nastavka četvrtfinalne serije,  prvo Zadrani moraju “obaviti”  gostovanje u Čakovcu.
Raspored 14. kola: Zanatlija  – Rijeka, Poštar – Radnik, Kandit-Premijer Zaprešić, Grmoščica Konikom-Osijek, Željezničar – Zadar, Novska – Velebit.