Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Može li se i dalje bez poraza

04.03.2011. 23:00
Može li se i dalje bez poraza


S pobjedom bismo sebi maksimalno olakšali situaciju u domaćem prvenstvu i potpuno opušteno ušli u pripreme za Final Four Europske lige – kazao je trener Zadra Šime Mijolović


Danas je na rasporedu 16. kolo Prve kuglačke lige  koje Zadranima donosi gostovanje u Osijeku kod domaćeg Kandit Premijera. Iako je Kandit druga osječka momčad koja se nalazi  na za njih slabom osmom mjestu,  gostovanje kod ovog sastava nikada nije jednostavno. No sezona  u kojoj su Zadrani ostvarili 16  pobjeda u isto toliko susreta jasno  govori da u niti jednoj utakmici,  bilo gostujućoj, bilo domaćoj, Zadrov protivnik nije favorit.
– Kandit Premijer je iskusna  momčad koja se trenutačno nalazi  na dnu prvenstvene ljestvice i bori  se za ostanak, ali smatram da  kvalitetom, a i tradicijom ipak  zaslužuju biti više na ljestvici –  rekao je trener Zadra Šime Mijolović, istaknuvši da njegova  momčad i dalje ima veliki motiv  pobjeđivati.
– Uopće ne sumnjam da ćemo  maksimalno ući u utakmicu. S  pobjedom bismo sebi maksimalno  olakšali situaciju u domaćem prvenstvu i potpuno opušteno ušli u  pripreme za Final Four Europske  lige. Jednostavno neće biti, jer  ćemo za protivnika imati sastav  koji se grčevito bori za ostanak, ali  mi prije svega moramo gledati na  svoju igru i ako mi budemo pravi,  vjerujem u nove bodove.
Parovi 16. kola Prve Kuglačke  lige: Kandit Premijer – Zadar,  Zanatlija – Radnik, Rijeka – Zaprešić, Poštar – Konikom Osijek,  Grmoščica – Velebit, Željezničar –  Novska.