Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Milin: Moramo pobjeđivati i u gostima

Autor: Drago Bajković

04.03.2013. 23:00
Milin: Moramo pobjeđivati i u gostima

Foto: Zvonko KUCELIN



Što bi nam vrijedilo da smo dobili tzv. lakši ždrijeb, a da u tim utakmicama ne igramo dobro. Najvažnije je da mi nastavimo pružati prave partije. Tada prestaje biti važno gdje se igraju te utakmice – kazao je Ferdo Milin, trener Zadra


Nakon 22 odigrana kola Zadar je završio na 9. mjestu prvoligaške ljestvice. Da je kojim slučajem ovo kraj prvenstva Zadar bi i sljedeće sezone igrao u prvoligaškom društvu, međutim, nije kraj, preostala je još 11 kola tzv. trećega kruga i Zadranima predstoji teška bitka za očuvanje prvoligaškog statusa.
Nakon pobjede nad Lokomotivom Zadar je noć sa subote na nedjelju prenoćio na 8. mjestu prvoligaške ljestvice. I svi su se na Stanovima nadali da će tu i ostati. Za tako nešto Rijeka je na stadionu Aldo Drosina u Puli morala pobijediti Istru 1961, međutim, želje Zadrana nisu se ispunile. Rijeka nije pobijedila, ali ni Istra 1961 što je, također važno jer je momčad Igor Pamića direktni konkurent Zadru u očuvanju prvoligaškog statusa. Ovim bodom Puljani su zadržali 8. mjesto, a Zadrani su preselili na 9.
Trener Ferdo Milin jučer ujutro nije bio niti deprimiran, niti ushićen, rasporedom sljedećih 11 kola.
– Smatram da sve ovisi o nama samima. Što bi nam vrijedilo da smo dobili tzv. lakši ždrijeb, a da u tim utakmicama ne igramo dobro. Najvažnije je da mi nastavimo pružati prave partije. Tada prestaje biti važno gdje se igraju te utakmice.