Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Samo treba reći – DA! (FOTOGALERIJA)

04.03.2017. 23:00
Samo treba reći – DA! (FOTOGALERIJA)


Imamo restoran i u našoj sali nudimo mogućnost održavanja svadbenih svečanosti, ali i raznih drugih prigoda. Lani smo ga tek otvorili, pa je ovo zapravo drugi puta da sudjelujemo na Festivalu vjenčanja. No svakako mislim da je Festival jedna sjajna stvar gdje se možemo promovirati, prezentirati javnosti, a svi mi, koji smo u istoj branši, imamo prigodu razmjenjivati iskustva, upoznavati se i međusobno družiti – rekla je vlasnica jednog kožinskog restorana Katarina Vedrić, koja je sudjelovala kao izlagačica na manifestaciji – Festival vjenčanja, koji se protekla dva dana održavao već tradicionalno, u Arsenalu.
Naime, nakon promocije ponude izlagača slastičara i revije svečanih haljina i vjenčanica u subotu, i u nedjelju je na 10. Festivalu vjenčanja bio sličan program, a održavalo se “Dalmatinsko jutro”. Bila je to prezentacija okusa mediteranske kuhinje izlagača sala za vjenčanja, restorana i cateringa, opet u humanitarnom tonu.
Kiši usprkos, Arsenal je i jučer bio pun posjetitelja koji su sa zanimanjem razgledavali štandove i slušali klapu Kontrada, koja je svojom pjesmom otvorila jučerašnje, nedjeljno – Dalmatinsko jutro. Osim izlagača iz svih krajeva Zadarske županije, na festival je kao izlagač došao i jedan salon vjenčanica iz Zagreba, fotografski studiji iz Zagreba i Rijeke te dva obrta suvenira, također iz Zagreba i Solina.
Oba dana u poslijepodnevnom terminu posjetitelji su imali prigode vidjeti bogate modne revije četiri zadarska salona vjenčanica, ali i pratiti zasebne revije vjenčanih buketa.
Naravno, posebna se pozornost posvećivala svim budućim mladencima, pa se tako i ove godine na desetom jubilarnom zadarskom Festivalu vjenčanja, na kojem je sudjelovao rekordan broj od čak 60 izlagača, organizirala i nagradna igra pod pokroviteljstvom Terra putovanja. Mladenci- posjetitelji Festivala, imali su mogućnost popuniti kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri te osvojiti bračno putovanje.