Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Vesna Relja nova predsjednica udruge iznajmljivača

04.04.2011. 22:00
Vesna Relja nova predsjednica udruge iznajmljivača


Naš budući rad bit će javan i transparentan. U suradnji s upravom Grada Nina i gradonačelnikom Emilom Ćurkom te vodstvom ninske Turističke zajednice i direktoricom ureda mr. sc. Marijom Dejanović, učinit ćemo sve da poboljšamo kompletno sve naše turističke sadržaje, kazala je Relja
Budući da je istekao mandat dosadašnjem vodstvu ninske gradske Udruge iznajmljivača smještaja na čelu s predsjednikom Ivanom Stulićem, u dvorani ninskog Doma kulture održana je izborna skupština, na kojoj su skupštinari uz raspravu o stanju u turizmu izabrali novo vodstvo. Tako su voljom većine u novi Upravni odbor birani Vesna Relja, Marko Rajić, Zdenko Stulić, Ante Kuzmar, Ivan Stulić, Jadranka Čvrljević i Ivana Baras. U Nadzorni odbor imenovani su Ljiljana Burela, Gordana Lipotica i Nediljko Glavan, dok je na mjesto tajnika izabran Filip Pijaca. Za novu predsjednicu na kraju je jednoglasno izabrana ninska turističko-ugostiteljska djelatnica Vesna Relja, a za njezinog zamjenika imenovan je Zdenko Stulić.
Zahvaljujući na ukazanom povjerenju predsjednica Relja je istaknula da će ubuduće vrata udruge biti otvorena svim zainteresiranima te će se raditi na učlanjenju što većeg broja ninskih turističkih djelatnika.
– Naš budući rad bit će javan i transparentan. U suradnji s upravom Grada Nina i gradonačelnikom Emilom Ćurkom te vodstvom ninske Turističke zajednice i direktoricom ureda mr. sc. Marijom Dejanović, učinit ćemo sve da poboljšamo kompletno sve naše turističke sadržaje i da što veći broj gostiju privučemo u naš grad i to posebno u vrijeme prije i nakon turističke sezone. Kako bi dokazali da zaista mislimo i planiramo ozbiljno prvo čega ćemo se uhvatiti bit će čišćenje naših plaža i njima pristupnih putova kao i šireg okoliša i to zajedno s gradskim komunalcima te članicama Gradske udruge žena “Aenona”. Nadalje dat ćemo sve od sebe da plaže budu uređenije. Također, moramo učiniti i to da sve one naše domaće i strane goste koji nam dolaze samo na jedan dan, zadržimo duže vrijeme u našoj sredini, rekla je Relja, dodajući na kraju kako će svim ninskim iznajmljivačima, vlasnicima kampova i drugima ovih dana biti odaslano pismo da se u što većem broju priključe ostvarivanju ideja i ciljeva Udruge.