Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

“Pao” u krivolovu, pa ostao i bez ribe

04.05.2011. 22:00
“Pao” u krivolovu, pa ostao i bez ribe


Biograđanin u dobi od 37 godina zaradio je kaznenu prijavu zbog krivolova, a ostao je bez ulovljene ribe. Naime, pomorski su policajci u ponedjeljak nešto prije 19 sati, u Srednjem kanalu, u blizini otočića Mrtovnjak, zatekli 37-godišnjaka s biogradskog područja koji je lovio u zabranjenoj zoni. U sklopu kriminalističkog istraživanja oduzeto mu je oko pet kilograma razne ribe.
Uhvaćen pri pokušaju krađe
Benkovački policajci su u ponedjeljak, oko 19 sati, u mjestu Kula Atlagić u kući 58-godišnjeg vlasnika, uhvatili 27-godišnjaka s benkovačkog područja, koji je sjekirom sa zidova isjekao i pripremio za krađu ugrađene kablove električne instalacije. Muškarac je uhićen i doveden u službene prostorije policije u Benkovcu, gdje je nad njim u tijeku kriminalističko istraživanje.
S njive mu nestao motokultivator
U Žitnoj uvali na otoku Viru, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije trgovačkog društva „Granil brus”, iz kojeg je ukrao metalnu kasu s novcem. Materijalna šteta iznosi oko tri i pol tisuće kuna, a protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.
U noći s ponedjeljka na utorak, u sukošanskom polju Duga s njive u vlasništvu 59-godišnjaka ukraden je motokultivator “agria” i motorna pumpa za vodu “tomos” vrijedne oko osam tisuća kuna. Za ukradenim se predmetima traga, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.