Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Teško ozlijeđena 18-godišnjakinja

Autor: Minja Gugić

04.06.2010. 22:00
Teško ozlijeđena 18-godišnjakinja


Vozač volva riječkih registracija u dobi od 49 godina teško je ozlijeđen, kao i 18-godišnja putnica iz golfa zadarskih registracija u prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak oko 19 sati u mjestu Kolan na otoku Pagu. Do nesreće je došlo kada je 49-godišnji Riječanin u Volvu zbog prebrze vožnje izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s osobnim vozilom marke Golf zadarskih registracija, koji je u tom trenutku naišao iz suprotnog smjera i kojeg je vozila 20-godišnjakinja.
Unesrećeni su odmah vozilom hitne pomoći prevezeni u zadarsku Opću bolnicu gdje je dvoje teže ozlijeđenih i hospitalizirano, a kako smo neslužbeno saznali, mlada je djevojka zadobila ozljede opasne po život te je po dolasku u bolnicu bila podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu.
Tijekom petka prijepodne, nakon operacije, kako smo opet saznali neslužbenim kanalima, njezino je zdravstveno stanje bilo bolje i stabilnije.
Što se tiče vozačice golfa (20) i njene jednogodišnje bebe, one su lakše ozlijeđeni. Očevid su obavili paški policajaci koji su protiv vozača volva napisali kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.
Vozač je bio podvrgnut i alkotestu kojim je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola.