Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Na Višnjiku u subotu Adriatic dance open

Autor: Irena Jurjević

04.06.2013. 22:00
Na Višnjiku u subotu Adriatic dance open

Foto: Vedran SITNICA



Na natjecanju će se moći vidjeti različiti plesovi – cheerleading, pom pon ples, breakdance, show dance, MTV dance, slobodni stil, zumba, salsa, step


Hrvatski navijački i pom pon plesni savez i zadarska plesna udruga Tornadele organiziraju Adriatic dance open 2013., međunarodno natjecanje otvoreno za sve plesne stilove koje će se održati u subotu 8. lipnja u Športskom centru Višnjik, najavila je  na konferenciji predsjednica udruge Tornadele Helena Dobrović.
Paralelno uz Adriatic dance opet odvijat će se i Prvenstvo Hrvatske za cheer i pom pon sastave koje predstavlja kvalifikacijsko natjecanje za nadolazeće europsko prvenstvo koje se krajem ovog mjeseca održava u talijanskom Riminiju.
Posjetitelji natjecanja će imati priliku vidjeti vrhunske cheerleading klubove, najavila je Dobrović, čija udruga je drugu godinu za redom suorganizator ovog događaja. Članovi udruge Tornadele će se i sami natjecati u tri kategorije.
Ceremonija otvaranja natjecanja je predviđena za 14 sati. Završetak natjecanja je predviđen za 17.30 sati nakon čega se program seli na Adriatic dance after party u coctail baru Mango gdje će sudionike sa svojim specifičnim zabavnim stilom prigodno nazvanim “Party shakers” zabavljati Marko Jukić Šoša i Hrvoje Čirjak.