Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ostavio ženu u vinogradu i nestao bez traga

04.06.2017. 22:00
Ostavio ženu u vinogradu i nestao bez traga


U subotu u 11.33 sati pokrenuta je potraga za 59-godišnjim muškarcem iz Polače koji je u petak u 18.40 sati napustio automobil i suprugu u vinogradu u Nadinu i nestao bez traga, izvijestio je jučer Centar 112. Do jučer su za nestalim muškarcem tragali policijski službenici, a jučer su se u potragu, zajedno s policijskim djelatnicima uključili i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, četiri člana stanice Zadar i jedan iz Šibenika, s dva potražna psa te 15-ak mještana. Na žalost, potraga koja je počela oko 5 sati ujutro, a završila je oko 14 sati nije dala rezultata.
– Pretražili smo teren na kojem smo smatrali da bismo mogli pronaći nestalu osobu, oko polačkog hipodroma, međutim bezuspješno. Treba naglasiti kako potraga nije obustavljena, u koordinaciji s policijom vidjet ćemo što i kako dalje, a potom ćemo nastaviti tragati, rekao je Krešimir Prskalo iz GSS stanice Zadar.
– Potraga danas (jučer, op.a.) nije dala rezultata, a vjerojatno će se nastaviti već sutra (danas, op.a.), potvrdili su nam jučer i iz Operativno-komunikacijskog centra PU zadarske.