Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Kućanicu prepoznala prodavačica s Foruma

Autor: Irena Jurjević

04.07.2010. 22:00
Kućanicu prepoznala prodavačica s Foruma


Iako je prva najava o Evi Longoriji vezana uz njen dolazak u Hrvatsku glasila kako će poznata glumica posjetiti Vodice, točnije klub Hacienda, Zadrani su američku zvijezdu imali priliku vidjeti u subotu i u svom gradu.
Glumica planetarno popularnih “Kućanica” sa svojim suprugom Tonyjem Parkerom, košarkašem San Antonio Spursa, u zadarsku luku uplovila je u subotu kasno navečer. Ipak, na kopno te večeri nisu izlazili, već su večerali na brodu gdje su potom s prijateljima nastavili zabavu. U jutarnjim satima očevici su vidjeli kako Tony Parker već od osam sati ujutro sa svojom trenericom “odrađuje” jutarnju gimnastiku, a ubrzo nakon njega probudio se i ostatak društva nakon čega su svi zajedno krenuli u razgledavanje Zadra.
Poznati bračni par nije prošao nezapažen od strane građana, pa ih je tako prepoznala i jedna prodavačica sa štanda na Forumu. Kako doznajemo, Longorija je htjela kupiti šalicu s likom sirene, no prodavačica ju nije imala. Također, par je bio oduševljen crkvom sv. Donata, a na prodavače je glumica ostavila dojam “simpatične i jednostavne dame”.
Oko podneva par je sa svojom jahtom otplovio iz Zadra, pretpostavlja se u smjeru Telašćice i Kornata. Nakon razgledavanja zadarsko-šibenskog arhipelaga, jahta će ih najvjerojatnije odvesti prema Vodicama gdje će Tony 9. srpnja u Haciendi nastupiti zajedno s hip-hop DJ-em imena Cut Killer.