Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Prvoligaš sa Stanova danas nastupa u Širokom

04.07.2012. 22:00
Prvoligaš sa Stanova danas nastupa u Širokom


Za sada nema prinova, ali ubrzano radimo na tome i vjerujem da će to u sljedećim danima dati rezultate – kazao je Josip Bajlo, predsjednik Zadra
Vijesti s Kupresa cure na kapaljku, čini se da su se Zadrani potpuno izolirali od ostatka svijeta i u potpunom miru se pripremaju za predstojeću sezonu. Mobiteli su većim dijelom vremena isključeni, kune se u ovim teškim vremenima čuvaju “kao zmija noge”. Da predsjednik Josip Bajlo nije u srijedu otputovao na Kupres, teško da bi i jučer dobili neke informacije oko priprema prvoligaša sa Stanova.
– Sve je u najboljem redu, pripreme teku po zacrtanom planu – uobičajenom rečenicom za ovu fazu priprema započeo je jučerašnji telefonski razgovor s predsjednikom Bajlom.
– Glavna vijest je da ćemo danas igrati na turniru u Širokom na kojem pored domaćina i nas nastupaju još Split i Gabela. Mi igramo u večernjem turniru (20.30) sa Širokim. Ako se plasiramo u finale igrat ćemo u subotu u istom terminu.
Saznali smo od Bajla da je Zadar odigrao jednu trening utakmicu.
– Igrali smo protiv trećeligaša Kupresa neslužbenu trening utakmicu i pobijedili 5:1. Istini za volju, radi se o trećeligašu, pravo stanje stvari ipak će se vidjeli na ovom turniru koji slijedi.
Kazao je Bajlo da se još nitko od prinova nije pridružio na Kupresu, ali i da se na tome užurbano radi.
– Ono što sam mogao vidjeli u ovom kratkom vremenu od kada sam stigao na Kupres je da se dobro radi, ali rezultati će se vidjeti na travnjaku. Conjar i Gržan su zbog temperature propustili jučerašnji trening, ali vjerujem da će ubrzo trenirati s ostatkom momčadi. Pozitivno je da nema ozljeda, a to je najvažnije u ovom trenutku. Za sada nema prinova, ali ubrzano radimo na tome i vjerujem da će to u sljedećim danima dati rezultate – kazao je na kraju razgovora Bajlo koji je naglasio da će Zadrani put Donatova grada u subotu navečer odmah po završetku turnira u Širokom.