Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Olujić dobio virozu, pa nije mogao doći na sud

04.11.2010. 23:00
Olujić dobio virozu, pa nije mogao doći na sud


Izostanak mladog odvjetnika opravdao je i poznati zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković koji uz Goradana Nižića brani bivšeg nogometaša. Rekao je kako ga je vidio prije dva dana i da mu nije bilo dobro


Zbog nedolaska Frana Olujića (33), mladog zagrebačkog odvjetnika koji se opravdao virozom u petak je na Županijskom sudu u Zadru odgođen nastavak suđenja njemu i 31-godišnjem Josipu Modriću bivšem nogometašu Zadra i Rijeke koji su optuženi za kazneno djelo zlouporabe opojne droge.
Tužitelj Denis Sokol zbog toga je izrazio svoje nezadovoljstvo, a pomalo i skepsu rekavši kako bi svima bilo u interesu da se sudski postupak okonča što prije. Na to je reagirao odvjetnik Ljubo Pavasović Visković koji uz Gordana Nižića brani bivšeg nogometaša, pa je opravdavajući Olujića rekao kako ga je vidio prije dva dana na jednoj raspravi te da se već tada vidjelo kako mu nije dobro.
– I ja sam za to saznao na pola puta od Zagreba do Zadra, pa nije imalo smisla da se vraćam nazad. Zar mislite da bi ja dolazio jutros iz Zagreba da sam znao da će rasprava biti odgođena – upitao se poznati zagrebački odvjetnik.
Suđenju se uredno odazvao Josip Modrić koji je optužen da je Franu Olujiću prodao 7,07 grama kokaina.
Prema optužnici, Modrić i Olujić uhićeni su nakon što je Modrić u srpnju prošle godine na zadarskom trajektnom pristaništu u večernjim satima, izašavši iz BMW-a splitskih registracija prišao Olujiću i prodao mu 7,07 grama kokaina. Za kokain pakiran u jednu bijelu plastičnu vrećicu Olujić mu je u ruke dao novac.