Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Malčić i Miletić za slavlje Biograjaca

04.11.2016. 23:00
Malčić i Miletić za slavlje Biograjaca


U 14. kolu Treće HNL Primorac iz Biograda je na svom travnjaku svladao Orkan rezultatom 2:1. Strijelci za domaće bili su Željko Malčić u 41. minuti i Zvonimir Miletić u 73. Počasni pogodak za goste postigao je Mario Jukić u 75. minuti susreta.
Kao što je Zoran Slavica, trener Primorca i najavio prije ove utakmice, Biograjci su spred sebe imali samo jedan cilj, pobjedu, i na kraju su je i ostvarili. Nakon što je u prošlome kolu Neretva prekinula dugačak niz pobjeda momčadi iz Biograda, slavljem protiv Orkana nadajmo se, započela je nova.
Loši vremenski uvjeti utjecali su itekako na kvalitetu ove utakmice. Kišom natopljen teren i jako jugo otežavali su igračima Primorca i Orkana da slože smislene akcije za postizanje pogotka, ali isto tako i posao u obrambenom segmentu. 
– Najvažnije je bilo osvojiti tri boda i na kraju smo uspjeli usvom naumu. Moramo biti iskreni i kazati da nas je momčad Orkana poprilično namučila u ovoj utakmici. Međutim, na kraju je ipak do izražaja došla naša kvaliteta koju smo okrunili s dva pogotka i tri vrijedna boda – kazao je strateg Primorca.


 PRIMORAC (B) – ORKAN 2:1


BIOGRAD – Igralište Kazimira i Silvija. Gledatelja: 200. Sudac: Miran Maržić (Pag). Pomoćnici: Luka Grbavac (Proložac Donji) i Ivan Kalinić (Klis). Strijelci: 1:0 Malčić (41′), 2:0 Miletić (73′), 2:1 Jukić (75′). Žuti kartoni: Miletić, Galešić (Primorac), Erceg (Orkan). Crveni: –
PRIMORAC (B): Rogić, Colić, Katuša (od 60′ Vodopija), Marković, Galešić (od 85′ Krnčević), Ješe, Erlić, (od 56′ Bačkov), Lazarevski, Miletić, Malčić, Zelić. Trener: Zoran Slavica
ORKAN: Baučić, Galić (d 85′ Šimić), Erceg (d 66′ Miljak), Baraban, Romić, Tokić (od 79′ Šarić), Pezo, Marčić, Jukić, Klarić, Petković. Trener: Goran Šušnjara.