Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Iscipelarili ga u noći usred grada

04.12.2011. 23:00
Iscipelarili ga u noći usred grada


Inspektori Prve policijske postaje u Zadru pokušavaju rasvijetliti incident koji se u nedjelju oko 1.20 sati u noći dogodio u centru grada, na Poluotoku u Ulici plemića Borelli, pokraj zgrade suda.
Tamo je naime, iz za sada nepoznatih razloga i motiva fizički napadnut 46-godišnji Zadranin koji je pritom, kako su izvijestili u policiji, teže ozlijeđen.
Za nasilnicima se traga, a kaznene prijave, iako su za sada nepoznati, protiv njih već napisane.
Iz zamrzivača mu ukradeno 50-ak kg liganja i 10-ak kg ribe
Doista nesvakidašnja krađa dogodila se najvjerojatnije u vremenskom razdoblju od 30. studenog pa do početka ovog mjeseca na Ribarskoj obali bb, na predjelu Muline u mjestu Ugljan na istoimenom otoku. Tamo je naime, nepoznati drznik provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 56-godišnjaka te mu je iz zamrzivača ukrao oko 50-ak kg smrznutih liganja i oko 10-ak kg ribe. Ništa drugo lopov nije ukrao, a niti taknuo. Materijalnu štetu opljačkani je nesretnik procijenio na oko sedam i pol tisuća kuna.
A, Zadranka u dobi od 30 godina u petak je prijavila zadarskoj policiji nestanak novčanika s novcem i svim osobnim ispravama. Pretpostavila je da se pljačka dogodila još početkom studenog i to dok je šopingirala u Trgovačkom centru Supernova na adresi Akcije Maslenica. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.
Stanari Ulice Miroslava Krleže bb, prijavili su zadarskoj policiji kako im je u proteklih nekoliko dana iz obližnjeg Maraska parka nestao poklopac sa šahta slivnih voda. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.