Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Danas generalka za Inter

Autor: Drago Bajković

05.02.2013. 23:00
Danas generalka za Inter

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Zanimljivo je da će se u Dugopolju igrati 135 minuta. Najprije će tzv. prve momčadi sa tri zamjene odigrati 90 minuta, a onda će treneri dati prigodu igračima koji manje nastupaju i to u trajanju od jednog poluvremena


Momčad prvoligaša sa Stanova danas će s početkom u 14.30 sati odigrati oglednu utakmicu u Dugopolju s istoimenim drugoligašem. Šesta je to prijateljska utakmica koju će izabranici Ferde Milina odigrati u sklopu priprema za proljetni dio prvenstva.
Podsjetimo, Zadrani su u sklopu priprema u Novigradu odigrali četiri utakmice, triput su slavili (Radnik, Rudar, Paksi), dok su jednom poraženi (Istra 1961). Po povratku u Zadar odigrana je utakmica s drugoligašem Šibenikom na Stanovima u kojoj je zabilježena minimalna pobjeda 1:0. Međutim, nakon te utakmice nitko nije mogao biti zadovoljan, jer, ono što su Zadrani pokazali u tom dvoboju nije bio neki reprezentativni nogomet. Čini se da je glavni problem bio u motivaciji igrača i, naravno, pristupu.
I sam trener Ferdo Milin bio je jako nezadovoljan i ljut nakon te utakmice pa je za očekivati da danas njegovi igrači u Dugopolju pokažu jedno posve novo lice. Kao i u preostalim utakmicama odigranim u ovim pripremama sastav koji će istrčati na travnjak u Dugopolju trebao bi biti onaj koji trener Milin misli suprotstaviti Interu u prvom kolu proljetnog dijela prvenstva.
Zanimljivo je da će se u Dugopolju igrati 135 minuta. Najprije će tzv. prve momčadi sa tri zamjene odigrati 90 minuta, a onda će treneri dati prigodu igračima koji manje nastupaju i to u trajanju od jednog poluvremena.
Stipe Perica koji je jučer nastupio za mladu hrvatsku reprezentaciju U-19 također će nastupiti u Dugopolju s time da će, shodno najavama, njegovu minutažu trener Milin “tankirati” prema nastupu u Žuknici. Kao što je poznato protiv Intera u Zaprešiću pravo nastupa nemaju Igor Prahić i Josip Ivančić zbog tri žuta kartona.