Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Blažević i Bubnjar odlučili pobjednika

05.04.2017. 22:00
Blažević i Bubnjar odlučili pobjednika


Zadar i Dragovoljac iz Poličnika jučer su na igralištu Stanovi odigrali prijateljsku utakmicu. Zadar je na kraju bio uspješniji, slavio je pogotcima Blaževića i Bubnjara 2:0.
Uoči početka ovoga susreta igrači i predstavnici Dragovoljca položili su vijence i zapalili svijeće u spomen na Hrvoja Ćustića. Zadar je prvi priprijetio, već u 3. minuti. Pantalon je opalio s ruba šesnaesterca, ali lopta je odbijena u korner. Uzvraćaju gosti iz Poličnika dvije minute kasnije, Verunica puca, Gluić brani. U 13. minuti Zadar je poveo. Izborena je najstroža kazna, a precizan s 11 metara bio je najbolji strijelac Treće HNL jug Vlatko Blažević. U 35. minuti umjesto Tome Gluića na gol je stao Karlo Jurjević i odmah odličnom intervencijom spriječio poravnanje. I drugo poluvrijeme započelo je prigodom domaćina. Tukao je Colić, ali vratar Dragovoljca nije se dao iznenaditi. U 55. minuti Zadar je povisio svoje vodstvo. Strijelac drugog pogotka za Zadrane bio je Andrija Bubnjar koji je udarcem s 25 metara iskosa pogodio gostujuću mrežu. U 74. minuti malo je nedostajalo da se i Rončević upiše u listu strijelaca, s vrha šesnaesterca pucao je malo iznad grede. To je ujedno bila i posljednja prigoda na jučerašnjoj utakmici.
ZADAR – DRAGOVOLJAC (P) 2:0
ZADAR – Igralište na Stanovima. Gledatelja: 50. Sudac: Luka Popović. Strijelci: 1:0 Blažević (13′-11m), 2:0 Bubnjar (55′)
ZADAR: Gluić, Viduka, Pedišić, Šimurina, Jurjević, Pantalon, Tokić, Colić, Bubnjar, Josić, Blažević. Još su igrali: Anić, Prekpalaj, M. Jurjević, Aleksić, Gagula, Smokrović, Pranić, Brlić, Rončević, Pedić.
DRAGOVOLJAC (P): Kovačević, Jović, L. Barić, Stanić, Verunica, J. Bašić, Srzentić, Vujević, Kalac, Crnjak, M. Surać.