Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

TERENAC PREŠAO U SUPROTNI TRAK, TRI OSOBE OZLIJEĐENE

05.05.2016. 22:00
TERENAC PREŠAO U SUPROTNI TRAK, TRI OSOBE OZLIJEĐENE


Od siline udarca terencu je otpao kotač i zaštitni dijelovi karoserije te su udarili u automobil koji se kretao iza terenca, a neki dijelovi i u automobil koji se kretao iza onog koji je direktno sudjelovao u sudaru
Čak četiri osobna automobila sudjelovala su jučer u sudaru na dijelu ceste između mjesta poljica Brig i raskršća Mazija u 14,50 sati.
Zadarska policija je utvrdila kako je terenac varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 51-godišnji vozač i koji se kretao prema Zadru u okuci iznad farme magaraca prešao u suprotni kolnički trak i udario u osobni automobil zadarskih registarskih oznaka koji se kretao u suprotnom smjeru i kojim je upravljao 26-godišnji vozač.
Od siline udarca terencu je otpao kotač i zaštitni dijelovi karoserije te su udarili u automobil koji se kretao iza terenca, a neki dijelovi i u automobil koji se kretao iza onog koji je direktno sudjelovao u sudaru.
Očevid je trajao sve do 20,30 sati i cijelo to vrijeme cesta je bila zatvorena, a putnici su se preusmjeravali na ostale ceste. Tri osobe zatražile su liječničku pomoć, vozač i suputnik iz osobnog vozila u direktnom sudaru i vozač terenca. Imaju lakše tjelesne ozljede.
Na ovom dijelu ceste, kažu mještani obližnjih mjesta, vozači često vole dodavati gas, voziti “slalome” na okukama te ulaziti u suprotne trake, a cesta kao takva jako je prometna, posebno ljeti kada je glavni “spoj” za Ražanac, Pag…