Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Tko će ponijeti titulu najljepših maturanata?

05.06.2012. 22:00
Tko će ponijeti titulu najljepših maturanata?


Ovogodišnja akcija Zadarskog lista “Miss i mister zadarskih maturanata” došla je do svog vrhunca. Veliki finale održat će se večeras u zadarskom Hitch baru s početkom u 22 sata.
Sudeći po velikom broju ljepotica i ljepotana ovogodišnji izbor za najljepše maturantice i maturante u tradicionalnoj akciji Zadarskog lista bit će zaista atraktivan i krajnje neizvjestan.
Štoviše, stručni ocjenjivački sud čekaju velike muke. Naime, iz obilja šarma i ljepote, htjeli ili ne, ipak moraju izabrati one koji će ponijeti pobjedničke titule i osvojiti pregršt nagrada naših sponzora.
Sinoć je u Hitch baru na zadarskim Kolovarama u mladenački razdraganom ozračju održana generalna proba, u kojoj su se finalistice i finalisti ovog 18. po redu izbora ljepote nedugo nakon prvotnog “probijanja leda” na modnoj pisti pokazali poput pravih manekena. Bez imalo straha i treme – bila je to dostojna najava velikog večerašnjeg tuluma u Hitcha.
Na velikoj fešti, svojevrsnom završnom “partyju” svih zadarskih maturanata, program će voditi nezaobilazni Igor Jelinić Toto. Za dodatno podizanje raspoloženja bit će zadužena popularna zadarska grupa Jet set. Cijena ulaznice spektakularne zabave je simboličnih 20 kuna.
Kako je odobravanje publike često jedan od glavnih kriterija za odluku žirija o najljepšim maturantima i maturanticama, tako je ove godine najavljen dolazak njihovih školskih kolega u velikom broju, kako bi im pružili podršku i bodrili ih u nastupu.