Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Večeras saznajemo tko su najljepši zadarski maturanti

Autor: Velimir Brkić

05.06.2013. 22:00
Večeras saznajemo tko su najljepši zadarski maturanti


Sudeći po konkurenciji, ovogodišnji spektakularni izbor za najljepše maturante u tradicionalnoj akciji Zadarskog lista bit će neizvjestan do samog kraja


Ovogodišnja akcija Zadarskog lista “Miss i Mister zadarskih maturanata” došla je do svog vrhunca. Veliki finale održat će se večeras u Hitch baru na Kolovarima s početkom u 22 sata.
Sinoć je u Hitch baru održana generalna proba u kojoj su se finalistice i finalisti ovog tradicionalnog 19. po redu izbora ljepote na modnoj pisti pokazali poput pravih manekena.
Sudeći po konkurenciji, ovogodišnji spektakularni izbor za najljepše maturante u tradicionalnoj akciji Zadarskog lista bit će neizvjestan do samog kraja.
Program će voditi Igor Jelinić Toto, dok je za dobro raspoloženje zadužena grupa Zaratino i DJ Exit. Za koreografiju kojom će se predstaviti maturantice i maturanti je zadužena Sanja Petrovski.
Miss i Mister zadarskih maturanata, kao i njihovi pratitelji i ove će godine dobiti atraktivne nagrade za koje će se pobrinuti sponzori akcije.
Cijena ulaznice za finale je dvadeset kuna, a prodaju se u putničkoj agenciji Aquarius i na blagajni Hitch bara. I ove godine nas očekuje veliki broj maturanata koji će na najboljoj fešti zadarskih maturanata bodriti svoje školske kolege do samoga kraja.