Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Brod za orgijanje pristaje i u Zadar

05.06.2016. 22:00
Brod za orgijanje  pristaje i u Zadar


Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojat će posebno određena mjesta na kojima će se parovi moći “družiti” i svingati
Brod Azamara Quest plovit će Jadranom dok će se na njemu odvijati ni manje, ni više nego prave orgije, izvijestio je portal index.hr. Iako će putnicima biti zabavno na brodu, neće se cijelo vrijeme  zadržavati na njemu, već će se zaustaviti u razgledavanju nekoliko gradova, Splita, Dubrovnika i – Zadra.
Meksička grupacija Original Group organizira osmodnevno seks  krstarenje “brodom ljubavi” koji će krenuti iz Venecije i ploviti do Hrvatske i Slovenije. “Desire” krstarenje, kako se zove ovaj izlet, planira se  za rujan 2017. godine, a ugostit će 690 putnika željnih raznovrsnih seksualnih iskustava. No, neće se zadržavati jedino na brodu, već su predviđeni i izleti na kopnu pa će se tako ovi seksualni avanturisti moći odmoriti uživajući u hrvatskim ljepotama, među kojima su Grad Zadar i  zadarska okolica.
Na brodu će se odvijati razne radionice za parove, tematske večeri  erotske prirode i zabave kraj bazena. Postojat će posebno određena  mjesta na kojima će se parovi moći “družiti” i svingati, ali i ona na kojima će putnici moći boraviti potpuno goli. Kako bi užitak bio potpuniji, organizatori su zamislili i posebne sobe za zabavu. Putnici će moći  uživati i u spa tretmanima, teretani i kasinu te čak dva restorana. Ipak  postojat će i neka ograničenja pa se tako putnici neće moći seksati s  posadom, a iza ponoći će morati biti malo tiši.
Cijene za ovo putovanje se kreću od nešto manje od 20.000 kuna pa  do vrtoglavih 72.000. Ova kompanija već posjeduje tri odmarališta za  odrasle, a ovo im je prvo krstarenje koje organiziraju. Kako su se  odlučili za baš ovu rutu nije poznato, no direktor Original Groupe kaže  da je siguran da će ovo biti “iskustvo koje će putnicima promijeniti  život”, prenosi Miami Herald. (index.hr)