Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pjevač se već veseli hrvatskoj kuhinji

Autor: Irena Jurjević

05.07.2010. 22:00
Pjevač se već veseli hrvatskoj kuhinji


Do Sealovog nastupa u Zadru dijeli nas nešto manje od deset dana i logističke pripreme oko njegovog koncerta već se polako privode kraju. Kao svaka zvijezda “većeg kalibra” i Seal ima određene zahtjeve koje je potrebno ispuniti da bi se ovaj britanski pjevač u Zadru osjećao što ugodnije. Ipak, za razliku od Lil’Kim koja je u svojoj sobi tražila bijele ručnike i crne ormare, cvjetne aranžmane, i slično, Seal se pokazao puno jednostavnijim.
Naime, kako mu je Hrvatska već dobro poznata, budući da je već nastupao u Opatiji i Zagrebu, od organizatora doznajemo da se pjevač veseli hrvatskoj mediteranskoj kuhinji, pa je tako naglasio da želi isključivo domaća jela i pića, što će mu oni sa zadovoljstvom i ispuniti. Jedini detalj koji je pak bio obavezan, a u Hrvatskoj se ne može nabaviti, jest posebna vrsta čaja naziva “PG Tips Tea” koja je za ovu priliku naručena iz Londona.
Što se tiče pak sobe u kojoj će boraviti dok je u Zadru, nije tražio nikakve posebne zahtjeve, a većina zahtjeva ticala se pojedinosti bitnih za kvalitetno održavanje koncerta. Za sada, još nije poznato hoće li Seal u Hrvatsku doći sa svojom suprugom Heidi Klum i njihovom djecom, no kako stvari sada stoje, u Zadru se prema najavama neće zadržavati previše – samo jedan dan.
Za Sealov koncert koji će se 14. srpnja održati na Đilu pored Jazina, u prodaju je pušteno šest tisuća ulaznica. Za sada prodaja ide “u skladu s očekivanjima”.