Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Odobreno sedam građevinskih zahvata

05.07.2016. 22:00
Odobreno sedam  građevinskih  zahvata


Zadarska županija također ima odobrenje za konzervatorsko-restauratorske i građevinske na Malom Arsenalu. Krekić Avangard d.o.o., Inero d.o.o. i VG 5 d.o.o., imaju dopuštenje za radove na Kneževoj palači
Zabrana građevinskih radova na snagu je stupila 1. srpnja, a  traje do rujna. Ipak, pojedini građevinski radovi odobreni su i tijekom  ljetnih mjeseci.
Iz Gradske uprave saznajemo kako je odobreno sedam građevinskih  zahvata u srpnju i kolovozu.
Riječ je o sanaciji pročelja škole OŠ Voštarnica, radovima na palači Cedulin pod TZ Grada Zadra.
Tvrtka Pelagos d.o.o. ima dopuštenje za radove na izgradnji hotela u  Ulici braće Bersa 2. Građevinski radovi odboreni su i tvrtki Lignum  d.o.o., a riječ je o unutarnjim instalaterskim građevinskim radovima na  stambeno-poslovnom objektu Dražanica.
Zadarska županija također ima odobrenje za konzervatorsko-restauratorske i građevinske radove na  Malom Arsenalu.
Krekić Avangard d.o.o., Inero d.o.o. i VG 5 d.o.o., imaju dopuštenje za  radove na Kneževoj palači.
U Ulici Dalmatinskog sabora 7 radovi na polaganju keramike i bojenja  zidova odobreni su Ivi Vujeviću.
Iz UO za komunalne djelatnosti Grada Zadra saznajemo kako su u subotu, 2. srpnja, zaprimili telefonsku prijavu građana o radovima u Ulici  Roberta Frangeša Mihanovića. Po dojavi, dežurni komunalni redar  izašao je na teren i obavio očevid.
Također, u ponedjeljak, 4. srpnja, zaprimljena je telefonska prijava  građana o redovima u Ulici Julija Klovića, a komunalni redari odmah su  izašli na teren kako bi utvrdili o čemu je riječ.