Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Najsjajnija privlačka noć

Autor: Branko Božić

05.08.2013. 22:00
Najsjajnija privlačka noć

Foto: Branko BOŽIĆ



Uz miris mora obalom širio se miris pečene ribe s gradela i ostalih morskih i mesnih delicija


Više od deset tisuća posjetitelja ovog vikenda doslovno je okupiralo privlačke ulice i trgove te obalni pojas od Škrapavca do Punte. Feštu je i ovog puta više nego uspješno uz suoraganizaciju Općine Privlaka te uz pokroviteljstvo Hrvatske Turističke zajednice i Turističke zajednice Zadarske županije organizirala domaća Turistička zajednica.
Uz miris mora obalom širio se miris pečene ribe s gradela i ostalih morskih i mesnih delicija. Među morskim štandovima najposjećeniji je bio onaj na kojem su Viktor Begonja, Ante Mustać, Ivica Mustać i Božidar Glavan dijelili porcije rižota.
Feštu koju je vodio Elvis Papić, zadarski radijski voditelj pratile su brojne nagradne igre te uručivanje nagrada i priznanja. Tako je direktorica ureda TZ-a Iva Zorić Jadranki Skoblar za najuređeniji vrt i okućnicu obiteljske kuće u Skoblarima uručila vrtnu ljuljačku. Za najvjernije goste koji već neprekidno dva puta godišnje dolaze na odmor i ljetovanje u Privlaku proglašena je obitelj Gorana i Renate Rožek iz mjesta Svete Nedelje kod Zagreba. Supružnicima Rožek i njihovoj djeci općinski donačelnik Žan Skoblar uručio je bogatu paletu privlačkih suvenira te darove sponzora ove manifestacije.