Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Tribute to Gotham” ide i dalje

05.09.2010. 22:00
Tribute to Gotham” ide i dalje


Hostese u Gotham opravama, pića dobrodošlice i kanapei, zajedno s ponekom dekoracijom dočekali su u petak navečer posjetitelje kluba Satir koji su poželjeli osjetiti dašak, nekoć, kultnog kluba. U prvom dijelu Satira postavljen je i nadaleko znani Gothamov luster, a po ulasku posjetitelji su imali prilike okušati i pokoju ampulu ispunjenu medicom.
Glazba te večeri ipak je bila drukčija nego što se to moglo čuti u Gothamu. Naime, njegov rezident DJ Domagoj vijest o održavanju večeri posvećene svome nekadašnjem klubu zatekao je na putu. Ipak, poznatih lica se moglo primijetiti, pa je tako uz Marinu Milković i Zdenka Brezovca, vlasnike Satira, na “Tribute” svratio i bivši suvlasnik Gothama Branimir Markov.
DJ Domagoj, za Satirov pult mogao bi stupiti već sljedećeg vikenda, budući da, otkrio nam je Brezovac, “Tribute to Gotham” održan ovog petka neće biti i jedini. On se pobrinuo i za to da ovog petka za šankom bude i stara postava konobara iz Gothama – Ivana, Aki, Danijela i Renata. Svoj posao “tribute” obavile su i Gotham-plesačice, a starih vremena bilo se još lakše prisjetiti uz dva video zida gdje su se tijekom večeri izmjenjivale fotografije iz bogatog arhiva poznatog zadarskog kluba.