Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Andrej Gaćina napredovao devet mjesta

Autor: Viktor Bogut

05.11.2009. 23:00
Andrej Gaćina napredovao devet mjesta


Jučer su objavljene rang-liste Svjetske stolnoteniske federacija za studeni, a u vrhu svjetskog stolnog tenisa i nema značajnijih promjena. Kod stolnotenisačica je i dalje vodeća Zhang Yining, dok je na drugoj poziciji je Guo Yue. Što se trećeg mjesta tiče, pozicije su zamijenile Liu Shiwen i Li Xiaoxoa, odnosno, Liu Shiwen je sada na trećem, a Li Xiaoxia na četvrtom mjestu.
Kod stolnotenisača nema promjena u poretku prvih deset, na prvom mjestu je i dalje Wang Hao, drugi je Ma Long, treći Ma Lin, dok je četvrti Timo Boll.
Od hrvatskih predstavnika samo je Zadranin Andrej Gaćina upisao pozitivan pomak te je sa 68. došao na 59. mjesto, što je i bilo za očekivati nakon plasmana u osminu finala i pobjede nad Oh Sang Eunom na nedavno održanom Pro Touru u Engleskoj. Od ostalih naših igrača Zoran Primorac je s 24. mjesta pao na 27., dok je Roko Tošić upisao pad za dvije pozicije te je sada 81.
Kod stolnotenisačica je pak Tamara Boroš ostala na istoj poziciji (33), Vaida je sa 94. pala na 98. mjesto, Andrea Bakula je otišla dva mjesta unazad pa je sada 138, dok je Mirela Đurak 293.