Četvrtak, 2. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Obećano – ostvareno

Autor: Viktor Bogut

05.12.2008. 23:00
Obećano – ostvareno


Nisu imali stolnotenisači Donata večih problema da dođu do pobjede u 8. Kolu Prve lige protiv momčadi Šenkovca. S konačnih 4:1 Zadrani su osvojili nova dva boda koja ih i dalje drže na diobi prvog mjesta prvenstvene.
U prvoj utakmici dana Kinez u redovima Zadra Jia Zheng svladao je Marka Matajiu s 3:0. Istim rezultatom je najbolji gostujuĆi igrač Denis Petričević svladao juniora Donata Stipu Zubčića, a prednost Donatu je s novih 3:0 donio Davor Karlović koji je bio bolji od Matije Barića. Seriju pobjeda bez izgubljenog seta nastavili su Zadrani u parovima, a nakon toga je Zheng, pobjedom nad Petričevićem donio konačni četvrti poen za zadarsku momčad.
-Rutinska pobjeda. Znali smo da smo mnogo jača momčad od Šenkovca i to je samo trebalo potvrditi. Tijekom cijele utakmice bili smo koncentrirani i odigrali točno onako kako smo i trebali – objasnio je igrač Donata Davor Karlović.
U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva Donat gostuje u Dugom Selu. Pobjeda u tom dvoboju zadržala bi ih na diobi prvog mjesta pred nastavak prvenstva.
-Dugo Selo je sasvim solidna momčad. Neugodni su na domaćem terenu. Naravno da ćemo tamo tražiti pobjedu i pokušati zadržati vodeću poziciju – istuiče Karlović.


 DONAT – ŠENKOVEC 4:1


Zheng – Matajia 3:0, Zubčić – Petričević 0:3, Karlović – Barić 3:0, Zheng/Karlović – Petričević/Matajia 3:0, Zheng – Petričević 3:0.