Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Ekskluzivni stanovi na Punti Radman

Autor: Siniša Klarica

05.12.2009. 23:00
Ekskluzivni stanovi na Punti Radman


Poznata zadarska građevinska tvrtka Jadran Invest će već na proljeće završiti prvu fazu svog projekta na Punti Radman u Petrčanima, i ispuniti očekivanja svojih kupaca. Na vrhunskoj lokaciji , s malom gustoćom izgrađenosti, odmah uz more, gradi se poseban kompleks od 5 vila.
Prema Jadran Investu, cijeli kompleks će biti izdvojen u prostoru, na način da će biti ograđen od drugih kuća živicom te će imati svoj prilaz moru i plaži. Na ulazu će se postaviti rampa, budući da će kompletan okoliš biti vrlo pažljivo, kvalitetno i posebno uređen, čime će odskakati od drugih gradnji vila ili kuća za odmor. Kompletan okoliš će biti popločan kamenom, uredit će se zeleni vrtovi, zasadit će se vrijedno bilje, grmlje i visoke palme, a između dva niza vila će biti široka asfaltna cesta.
Inače, svaka vila imat će 4 stana. Kvadrature stanova su između 59 i 200 m/2. Stanovima u prizemlju pripadaju vrtovi, što će se i etažirati, a na vrhu su penthausi sa velikim terasama, na kojima je moguća i ugradnja bazena ili jakuzija. Svi stanovi imaju pogled na more, a svaki stan ima dva parkirna mjesta pored vile. Gradnja i opremanje, naglašavaju u Jadran Investu, će zadovoljiti elemente modernog. Međutim, posebni naglascima bit će na tradicionalnim detaljima kao što su grilje na prozorima i kamen na fasadi vila, dok će ostali, uvjetno rečeno „suvremeni” materijali također biti vrlo kvalitetni. Kupci imaju mogućnost i vlastitog odabira, kao i poneke preinake u stanu.
Projekt Jadran Investa na  Punti Radman uz Faleknsteinerov resort na Punta skali te obližnje Turističko naselje Zaton, doprinijet će još većoj eksluzivnosti cijelog prostora kao jednog od najznačjanijih turističkih područja u Hrvatskoj.