Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Bili smo neprepoznatljivi

Autor: Viktor Bogut

06.01.2013. 23:00
Bili smo neprepoznatljivi

Foto: Zvonko KUCELIN



Očito nam ova pauza nije dobro došla, jer smo prije toga odigrali niz jako dobrih utakmica, a danas smo bili neprepoznatljivi. No, to nam nije prvi put da ovako izgledamo – istaknuo je Nazor


Danas je i sreća bila na našoj strani, ali mislim da smo to i zaslužili – istaknuo je trener Krke Aleksandar Sekulić, svjestan činjenice da je njegova momčad u “Krešinom domu” potpuno zasluženo stigla do pobjede.
– Znali smo da je Zadar u dobroj formi i znali smo da su ovdje padale i mnogo jače momčadi od nas, ali isto tako smo bili svjesni da ako odigramo kvalitetnu utakmicu da možemo stići do pobjede. To smo i napravili – dodao je slovenski strateg.
A trener Zadra Ante Nazor očekivano nije bio previše raspoložen. Nije to bila dobra večer.
– Nedostajalo je ono što nas je krasilo i bez čega mi ne možemo doći do pobjede, a to je velika energija, velika borbenost. Te borbenosti nam je nedostajalo pogotovo u drugom poluvremenu, a o tome najviše govori činjenica da smo u drugom poluvremenu primili 36 poena. Onda kada smo trebali biti najbolji, kada smo trebali najviše pritisnuti u obrani, mi to nismo napravili. Tada nam je nedostajalo i koncentracije. Kada se utakmica lomila promašili smo četiri zicera – nezadovoljan je bio strateg Zadra.
– Očito nam ova pauza nije dobro došla, jer smo prije toga odigrali niz jako dobrih utakmica, a danas smo bili neprepoznatljivi. No to nam nije prvi put da ovako izgledamo. I prije prošle utakmice s Krkom u gostima imali smo dvije jako dobre predstave, a onda smo se raspali u toj utakmici. Isto je bilo i sada. U ovoj utakmici smo podbacili i obrambeno i napadački.
Kao i u mnogim utakmicama u ovoj sezoni i protiv Krke organizacija igre bila je velik problem.
– Zato smo i doveli Vedrana Morovića. Ja sam inzistirao na njegovom dolasku, jer smo prepoznali da imamo problema u tom segmentu. No treba vremena da on počne davati što se od njega očekuje, ipak je kratko s nama. Vjerujem da će on biti sve bolji i bolji.
Problem je ponovno bio i vanjski šut.
– Kao i mnogo puta do sada unutarnja igra je bila dobra. Dobro su reagirali Brkić i Kaštropil. S druge strane vanjski igrači nisu bili na razini. Delaš ništa nije pogodio, loš je bio i Vrbanc koji je pogodio tu jednu tricu. Ramljak, koji je naš najbolji obrambeni igrač, je dopustio Lorbeku da mu u drugom poluvremenu zabije 13 koševa. Tako se ne smije igrati – zaključio je Nazor.