Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Privlačani grade boćalište za ženski klub

06.02.2017. 23:00
Privlačani grade boćalište za ženski klub


Vrijedni i poduzetni stanovnici Privlake, posebno vrijedne pripadnice ljepšeg spola, ovih su dana unatoč zimskoj hladnoći krenuli s realizacijom davno zacrtane ideje o izgradnji boćališta. Boćalište je uvod u osnivanje ženskog boćarskog kluba, koji se pokreće jer je iz godine u godinu sve više žena zainteresirano za ovaj sport.
Objekt je počeo nicati na okolišu školske zgrade, a u njegovoj blizini već se nalaze igrališta za košarku i mali nogomet. Organizaciju oko realizacije projekata, kao i brigu o planiranoj izgradnji, na sebe je preuzeo nedavno osnovani ženski boćarski odbor s predsjednicom Tinom Glavan i njezinim pomoćnicama Marom Grbić, Nevijom Glavan i Brankom Šango, a sve naravno uz pomoć ravnateljice privlačke osnovne škole prof. Verice Škibola.
– Zahvalni smo svima koji nam izlaze u susret, prvenstveno mislim na moje kolegice boćarice, buduće članice našeg kluba, ravnateljicu škole Vericu Škibola, građevinsku tvrtku Glavan d.o.o., poduzetnike Roberta Grbića i Bruna Glavana. Ako nas vrijeme posluži, radovi na boćalištu bit će privedeni kraju za mjesec dana. Prostor boćališta i njegovog okoliša dodatno ćemo osvijetliti javnom rasvjetom, a u konačnici ćemo ga cijeloga hortikulturno urediti, kaže Tina Glavan, dodajući kako će utemeljenje kluba uslijediti za koji dan.
B. BOŽIĆ