Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Možemo puno učiniti na Maksimiru

Autor: Drago Bajković

06.03.2013. 23:00
Možemo puno učiniti na Maksimiru


Najvažnije je ostati neporažen. Međutim, ako me pitate osobno ja želim pobjedu. Uostalom i trener je kazao da moramo početi pobjeđivati u gostima – kazao je Gržan
Igrala se 25. minuta dvoboja na Stanovima između Zadra i Lokomotive. Zadar je stvarao šanse, ali lopta nije htjela u gol. A onda je do tada odlični gostujući vratar Picak ipak morao po loptu u mrežu. A na to ga je natjerao Šime Gržan, mladi desni krilni napadač Zadra koji je odlično iskoristio asistenciju Begonje i zatresao mrežu. Naravno, uslijedila je erupcija oduševljenja, kako kod Šime, tako i kod njegovih suigrača. Pravo zadovoljstvo i veselje uslijedilo je nakon zadnjeg sučevog zvižduka kada su svi postali svjesni da je upravo Šimin zgoditak bio vrijedan pobjede i tri, vrlo važna boda. A kako i ne bi ipak je ovo bio Gržanov prvijenac za seniosku momčad Zadra.
– Presretan sam. A kako i ne bih bio kada je moj gol odlučio pobjednika – kazivao je jučer Gržan kojem je ovo treća sezona među seniorima iako je rođen tek 1994. godine.
Već u petak čeka vas novi okršaj s Lokomotivom, ovoga puta na Maksimiru.
– Dokazali smo u ove dvije utakmice s njima da možemo. Mislim da nam odgovaraju po svojoj igri, a trener Ferdo Milin je odlično posložio taktiku za njih. Ne paše im naša agresivnost pa smo i u jednoj i u drugoj utakmici imali premoć na terenu. Nažalost, u onoj prvoj je pala koncentracija u posljednjih 20 minuta i pobijedili su nas unatoč tome što smo imali vodstvo. Uz pravu agresivnost i koncentraciju možemo puno na Maksimiru.