Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Zbog motora mu prijetio smrću i uletio u kuću?!

Autor: Minja Gugić

06.03.2013. 23:00
Zbog motora mu prijetio smrću i uletio u kuću?!

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Enio Vukić je Josipu Bariću poslao prijeteću SMS-poruku jer mu ovaj nije vraćao motocikl i on je bio uvjeren da mu ga je Barić ukrao. Nakon što mu je poslao poruku s dvojicom svojih poznanika krenuo je prema Barićevoj kući. Ušao je kroz balkonska vrata i “narušio nepovredivost” njegova doma


“Ubit ću te večeras. Iskoristio si moju večeru i ja ću te ubiti” – to je bila SMS-poruka koju je 38-godišnji Enio Vukić poslao svom poznaniku Josipu Bariću smatrajući da mu je ukrao motocikl marke suzuki.
Naime, jučer je na Općinskom sudu u Zadru pred sucem Domagojem Kurobasom trebalo biti nastavljeno suđenje Eniju Vukiću zbog kaznenog djela pokušaja protupravne naplate i narušavanja nepovredivosti doma. No kako se nisu pojavili pozvani svjedoci sucu Kurobasi nije preostalo ništa drugo već da raspravu odgodi.
Riječ je slučaju koji se dogodio 3. studenoga prije više od četiri godine u Vrsima. Enio Vukić je Bariću tada poslao prijeteću SMS poruku jer mu ovaj nije vraćao motocikl i on je bio uvjeren da mu ga je Barić ukrao te je tražio da mu vrati njegov suzuki ili da novce. Naposljetku mu je i poslao poruku, ali je istog tog dana nakon što mu je poslao poruku s dvojicom svojih poznanika krenuo prema Barićevoj obiteljskoj kući.