Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Provalio u kafić i odnio novac

06.05.2011. 22:00
Provalio u kafić i odnio novac


U mjestu Vukšić u četvrtak tijekom noći nepoznati  je počinitelj provalio u Ugostiteljski objekt “Čevulja”, u vlasništvu 29-godišnjaka, odakle je ukrao novac. Materijalna šteta  iznosi oko tisuću kuna, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava. A, u četvrtak poslijepodne, policijskim službenicima Prve policijske postaje u Zadru, 32-godišnjak je prijavio da mu je, prije dva dana, u Zadru, u Ulici  Stjepana Radića ukraden bicikl KHS, vrijedan oko dvije tisuće  kuna. Protiv nepoznatog slijedi kaznena prijava.
Odnio kuhinjski namještaj, a nije platio
Policijski službenici PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjakom iz Zagreba, kojeg se  sumnjiči da je, 25. veljače prije tri godine u jednom Trgovačkom  društvu sa sjedištem u Kožinu, naručio kuhinjski namještaj u vrijednosti od 41 tisuću kuna, koji mu je isporučen mjesec dana kasnije  u obiteljsku kuću u Zagrebu. Namještaj ni do danas nije platio, pa je  protiv njega podnesena kaznena prijava zbog prijevare.
Zapalio lovačke čeke
U razdoblju od 1. do 4. ovog mjeseca, u mjestu  Velika Popina, nepoznati je počinitelj zapalio dvije lovačke  čeke, u vlasništvu trgovačkog društva iz Zadra. Materijalna  šteta iznosi oko 12 tisuća kuna. Protiv, za sada, nepoznatog  “piromana” podnesena je kaznena prijava.