Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Na najbolji način prezentirali školu i grad košarke

06.06.2016. 22:00
Na najbolji način prezentirali školu i grad košarke


– Okupili smo se kako bismo našim učenicima, državnim prvacima u košarci dali veliko priznanje za ovaj veliki uspjeh. Ne događa se svaki dan da se postane državni prvak, a ove godine to smo postigli. Čestitam svim igračima i treneru i svima koji su igrače podržali do ovog velikog uspjeha, rekao je Ivan Čular
Dječaci 5. i 6. razreda, OŠ Šime Budinić državni su prvaci u košarci, a tim povodom jučer je u njihovoj školi upriličen i svečani prijem. Bruno Šantić, Antonio Sikirić, Duje Brala, kapetan, Gabrijel Karamarko, Lovre Ramčev, Jurica Zagoršak, Matej Perkov, Filip Pranić, Mihael Škibola, Blaž Klapan, Julijan Duh, Vito Morošin i profesor Boris Banić.
– Okupili smo se kako bismo našim učenicima, državnim prvacima u košarci dali veliko priznanje za ovaj veliki uspjeh. Ne događa se svaki dan da se postane državni prvak, a ove godine to smo postigli. Čestitam svim igračima i treneru i svima koji su igrače podržali do ovog velikog uspjeha. I to uvjerljivom pobjedom i na sportski i fer način, rekao je Ivan Čular, ravnatelj OŠ Šime Budinić, dodavši kako su svojim primjerenim ponašanjem igrači predstavili svoju školu u pravom svjetlu.
Učenici OŠ Šime Budinića po treći put su postali državni prvaci u košarci, a ravnatelj je izjavio kako su ovim veličanstvenim uspjehom na najbolji mogući način prezentirali školu i Zadar, grad košarke.
Trener Boris Banić također je čestitao svojoj pobjedničkoj ekipi, dodavši kako su discipliniranom igrom pobijedili u polufinalnoj utaknmici uvjerljivom razlikom od 20 koševa. Sa sličnim rezultatom odnijeli su pobjedu i u finalu.
– Ne preostaje mi ništa drugo nego vam zahvaliti i  čestitati na ovom uspjehu i pobjedi. Nadam se kako će pobjeda biti još u budućnosti, istaknuo je Banić.