Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Zadarska HVIDR-a traži od Karamarka i Petrova da odstupe

06.06.2016. 22:00
Zadarska HVIDR-a  traži od Karamarka i  Petrova da odstupe


Zadarska HVIDR-a članovima Vlade i zastupnicima Hrvatskog sabora uputila je otvoreno pismo u kojem apeliraju na njih da “prekinu gledati isključivo osobne interese i da napokon naprave ono što je najbolje za cijelu Državu i sve njene građane!”
Zadarski branitelji uskratili su podršku Tomislavu Karamarku i Boži Petrovu,  ali i protiv su novih izbora. Svoju podršku dali su zato resornom ministru Medvedu kojeg žele i dalje vidjeti na toj poziciji.
“Zbog jednog ili dva čovjeka raspisivati nove izbore koji će skupo koštati sve građane nikako ne smatramo pametnom idejom! Pogotovo, ako je velika vjerovatnost da se i nakon tih izvanrednih izbora i potrošenih novaca dobije vrlo slična slika kao i nakon posljednjih izbora, te će se opet morati sklapati svakakve koalicije. Ako su se hrvatski branitelji u interesu hrvatske države bespogovorno odricali vlastitog života i zdravlja, ne vidimo u čemu je problem da dvoje odgovornih domoljubnih političara, kao što su Tomislav Karamarko i Božo Petrov, daju svoje ostavke za boljitak Lijepe Naše?!” – stoji u pismu koje potpisuje Ivica Arbanas, predsjednik Udruge HVIDR-a Zadar.
“Hrvatski narod nema više ni vremena ni mogućnosti podnositi neke nove eksperimente koje, Vi gospodo, želite provoditi! Stoga, prestanite s igrama i igricama na naš račun!” – poručuju zadarski branitelji pozivajući Karamarka i Petrova da se odreknu svojih pozicija, a saborske zastupnike da “popune saborske klupe”  ili prepuste mjesto onima koji bi radili.