Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Štafetama Zadra srebro i bronca

06.08.2010. 22:00
Štafetama Zadra srebro i bronca


Plivački klub Zadar uspješno je odradio pretposljednje ovosezonsko natjecanje u 50-metarskim bazenima. U utorak je u Splitu  održano Prvenstvo Dalmacije  za Početnike B (dječaci rođeni  ’01. i mlađi, djevojčice rođene  ’02. i mlađe) na kojem su najmlađi plivači Zadra osvojili srebro u štafeti 4 x 50 m slobodno,  početnice su u istoj disciplini  isplivale broncu, a s trećim vremenom na 50 m prsno Lovre  Marković se pobrinuo za treće  zadarsko odličje. Treneri Željko Olujić i Ante Mičić na smotru 12 dalmatinskih klubova  poveli su 15 plivača, a o njihovom dobrom nastupu svjedoče i  sljedeći rezultati:
Marko Radović bio je četvrti  na 50 m prsno, Nika Kotlar u  istoj disciplini peta, dok je dva  šesta mjesta (na 50 m leđno i  50m slobodno) osvojio Božo  Puhalović.
Muška štefeta 4 x 50m slobodno: Lovre Marković, Niko  Aras, Marko Radović  i Božo  Puhalović.
Ženska štafeta 4 x 50 m slobodno: Nika Kotlar, Iva Šimurina, Nikolina Dukić i Azra  Martinović.
Početnici Zadra na Prvenstvu Dalmacije: Azra Martinović, Nika Kotlar, Rea Grgurević, Nina Dukić, Iva Šimurina, Lovre Marković, Niko  Aras, Božo Puhalović, Mateo  Čirjak, Marko Radović, Josip  Budak, Toni Šimurina, Antonio  Maričić, Patrik Pilipović i Antonio Šimunić. S djecom su radili i treneri Marijana Ikić i Ivan  Dunić .