Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Mladić branio čast svoje djevojke pa mu slomili ruku

Autor: Suzana Bandić

06.08.2012. 22:00
Mladić branio čast svoje djevojke pa mu slomili ruku


Sukob između trojice muškaraca dogodio se u subotu u ranim jutarnjim satima, a povod je bila djevojka 27-godišnjeg Našičanina koji je branio njezinu čast


Zbog nanošenja teških ozljeda 27-godišnjem Našičaninu zadarska je policija, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, Općinskom državnom odvjetništvu podnijela kaznenu prijavu protiv dvojice Virana u dobi od 23 i 45 godina. Sukob između trojice muškaraca dogodio se u subotu u ranim jutarnjim satima nedaleko jednog ugostiteljskog objekta na Viru, a povod je bila djevojka 27-godišnjeg Našičanina koji je branio njezinu čast.
Djevojka je, kako neslužbeno doznajemo, radila u jednom ugostiteljskom objektu zajedno s 23-godišnjakom. Dan ranije ona se svom dečku požalila na njegovo nekorektno ponašanje nakon čega se ovaj iz Našica dovezao do Vira, došao u ugostiteljski objekt te tamo tijekom večeri spočitavao 23-godišnjaku zbog njegova ponašanja. Po završetku radnog vremena, a nakon što je par napustio kafić, mladi konobar pozvao je svog oca nakon čega su se njih dvojica krenuli razračunati s 27-godišnjakom. U fizičkom obračunu slomili su mu ruku.