Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Otpao Tomislav Labudović

06.09.2011. 22:00
Otpao Tomislav Labudović


Vjerovali smo da će to biti moguće i da ćemo Labudovića, koji je slobodan igrač, moći registrirati i nakon 31. kolovoza. Međutim, do njegovih “papira” nismo uspjeli doći na vrijeme – kazao je Josip Bajlo, predsjednik Zadra


Svi su  se ponadali da je  problemima u  obrani došao kraj  kada je iz NK Zadra servirana vijest da će njihove  redove pojačati iskusni Tomislav Labudović.  Međutim, ništa od toga. Zadar je jednostavno zakasnio  jer nije uspio doći do certifikata koji potvrđuje da je  igrač slobodan. A rok za  prijavu bio je moguć do  ponoći 31. kolovoza.
– Jednostavno nismo uspjeli. Vjerovali smo da će to  biti moguće i da ćemo Labudovića, koji je slobodan  igrač, moći registrirati i nakon 31. kolovoza. Međutim,  do njegovih “papira” nismo  uspjeli doći na vrijeme. To  znači da do daljnjeg ostajemo “tanki” u obrani, a  jedina mogućnost da tijekom jeseni dovedemo nekog  igrača je da on na arbitraži  na štetu kluba dođe do svojih “papira” – kazivao je jučer  ujutro vidno razočarani Josip Bajlo, predsjednik Zadra.
Ponovimo malo što se događalo posljednjih mjesec  dana po pitanju dovođenja  igrača koji bi pojačali zadnju liniju prvoligaša sa Stanova. Nakon što Zadar i  Ante Puljić nisu uspjeli postići dogovor oko novog  ugovora, Puljić je praktički  preko noći napustio Stanove i preko Lokomotive  dospio čak i do Dinama.  Zadar je time izgubio  stožernog igrača u obrani i  ostao na tri imena u zadnjoj  liniji. Pokušalo se napraviti  sve ne bi li se na Stanove  vratio Tomislav Glumac koji  je prošle sezone stigao s  posudbe iz Hajduka. Kako  doznajemo, dogovor oko  njegovog povrataka u Zadar  bio je zgotovljen i dogovoren, ali u posljednji trenutak u Hajduku su odustali od nove posudbe. O  razlozima samo možemo  nagađati, ali sigurno im nije  dobro “legao” poraz na Stanovima u 2. kolu. Kako bilo  da bilo Zadar je u problemima. Uoči utakmice s  Rijekom trener Dalibor Zebić na raspolaganju ima tek  dva obrambena igrača – Cona i Jonjića. Što se tiče  Marija Bilena on ima poteškoća sa stopalom i neizvjesno je kada će moći konkurirati za prvi sastav. Po  informacijama iz kluba dobio je dozvolu liječnika za  laganije treninge. Tu nije  kraj Zebićevim mukama. Jure Jerbić koji je igrač vezne  linije i koji bi jedini mogao  pokriti to upražnjeno mjesto, je izvan stroja. Kada je  napokon počeo trenirati napala ga je želučana viroza i  upitno je hoće li se uspjeti  oporaviti do nedjelje kada  Zadru na Stanove stiže Rijeka. Nadamo se i vjerujemo  da je Zebićevim problemima  tu došao kraj i da će se do  nedjelje ipak pojaviti i koja  “zraka sunca na zadarskom  nebu”.