Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Stolnotenisači danas sa Željezničarom

06.10.2010. 22:00
Stolnotenisači danas sa Željezničarom


Nakon što su stolnotenisači Donata u prvom kolu prvenstva bili bolji od Dugog Sela, drugu utakmicu su trebali odigrati u Varaždinu protiv Željezničara 16. listopada. No, kako je u tom terminu igrač Donata Tomislav Kolarek na pripremama s hrvatskom reprezentacijom, klubovi su se u suglasnosti sa HSTS-om dogovorili da će dvoboj drugog kola odigrati danas. Tako će dvoboj u Varaždinu biti odigran danas u 17 sati.
-Ovo je jedini termin u kojemu su Varaždinci pristali igrati i mi smo to prihvatili. Ipak smo jača momčad i favoriti u ovom dvoboju pa nije bilo razloga da ne odigramo utakmicu sada – rekao je trener Denis Karlović.
Valja spomenuti da je Zadranin Andrej Gaćina odigrao odličnu partiju u dvoboju Lige prvaka gdje je njegov  Charleroi pobijedio ruskog UMMC u kojemu igra Zoran Primorac. U svom prvom susretu Gaćina je pobijedio 12. igrača s aktualne svjetske rangliste, kineskog reprezentativca Qi Chena 3:1, dok je u petom odlučujućem susretu, nakon velike borbe svladao Alexandra Shibaeva 3:2. Dobar je bio i Primorac koji je pri 2:0 za Belgijance pobijedio Saivea 3:2.