Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Zaustaviti Šeherezadu iz Mocira

06.10.2010. 22:00
Zaustaviti Šeherezadu iz Mocira


Ne uspiju li ni u petom pokušaju do bodova, crna zadarska serija mogla bi imati epizoda koliko i Šeherezada


Još uvijek s mislima na neugodan i nes(p)retan prošlotjedni poraz od Ivančice, rukometaši Zadra sutra (petak) odradit će zaostalu utakmicu drugog kola u kojoj dočekuju Spačvu iz Vinkovaca. Zbog posljednjeg mjesta na ljestvici Prve HRL i prazne rubrike s bodovima Zadrani nemaju mjesta nikakvim kalkulacijama, a imperativ pobjede na domaćem terenu ovaj je put još izraženiji.
– Spačva je snažna momčad predvođena reprezentativcem Pongračićem i iskusnim Kužom, igračem prvoligaškog kalibra. Da imaju ambicije za Premijer ligu, smatram da bi bez većih problema ostvarili plasman. No, bez obzira na njihovu snagu i nekoliko zvučnih imena u sastavu, nama je cilj isti – a to je pobjeda. Da smo savladali Ivančicu pritisak bi sigurno bio manji, međutim, ne trebamo tražiti nikakav alibi, već pružiti dobru igru kakvu smo imali u pojedinim fazama dvoboja s Ivančicom, a greške pokušati svesti na minimum. Na taj način možemo do pozitivnog rezultata. Ipak se igra u Mocirama gdje niti najbolje momčadi nisu favoriti – mišljenja je Igor Nikolić, trener Zadra.
U srazu sa Slavoncima Zadrani bi trebali nastupiti u kompletnom sastavu. Upitan je jedino Humbolt koji je u ogledu s Ivančicom zadobio neugodnu ozljedu leđa.
– Ne uspiju li ni u petom pokušaju do bodova, crna zadarska serija mogla bi imati epizoda koliko i Šeherezada – glasno je razmišljanje navijača “plavih” čije riječi dobro ocrtavaju ovosezonske prilike u Mocirama. Hoćemo li pak gledati kraj “šeherezade”, ili ne, saznat ćemo sutra u 19.30 kada je zakazan početak “projekcije”.