Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Neka padnu i drugi Osječani

06.10.2011. 22:00
Neka padnu i drugi Osječani


Mi očekujemo tu drugu pobjedu. Ipak igramo kod kuće i tu moramo tražiti bodove. Najvažniji će nam biti pristup – kazao je Denis Karlović, trener Donata


U drugom kolu stolnoteniskog prvenstva zadarski Donat u subotu u 15 sati dočekuje Vodovod Osijek. Potpuno nova i mnogo slabija momčad Donata nego lani napravila je malo iznenađenje u prvom kolu kada su u Osijeku bili bolji od drugog osječkog prvoligaša, sastava Olimpije i u subotu igrači trenera Denisa Karlovića žele ostvariti i drugu pobjedu.
– Mislim da je Olimpija jača momčad od Vodovoda i da bi ipak u subotu trebali imati lakši posao – istaknuo je trener Donata Denis Karlović, koji je svjestan da ove sezone protiv nikoga Donat nije izraziti favorit.
– Nova smo momčad, mlada i nikad ne znaš kako ćemo odigrati određenu utakmicu.
Kod Vodovoda od iskusnijih igrača svakako valja istaknuti Filipa Slameka, koji ima dugogodišnji staž u Prvoj ligi. Ostatak momčadi je mnogo mlađi, a u prvu postavu ulaze Davor Lončar i Vjekoslav Zovko. Osječani su u prvom kolu glatko dobili Dugo Selo, momčad koja je ostala bez cijele prve momčadi, koja sada igra u Zadru. Dugo Selo je glavni kandidat za ispadanje iz lige pa pobjeda Vodovoda i nije neko iznenađenje.
– Mi očekujemo tu drugu pobjedu. Ipak igramo kod kuće i tu moramo tražiti bodove. Najvažniji će nam biti pristup. Moramo respektirati današnjeg protivnika i ući maksimalno koncentrirani u tu utakmicu. Sigurno da neće biti jednostavno, jer smo izrazito mlada momčad i baš zato se moramo skupiti i biti pravi – zaključuje Karlović.
Prva utakmica drugog kola između Dr. Časla i željezničara već je odigrana, a očekivano je slavio Dr. Časl. Od ostalih susreta valja istaknuti derbi u kojemu će se sastati Zagreb i Libertas.
Raspored 2. kola Prve Stolnoteniske lige: Donat – Vodovod Osijek, Zagreb – Libertas, Dugo Selo – Pula, Transagram – Olimpija.