Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vratit ću se još jači

Autor: Drago Bajković

06.11.2008. 23:00
Vratit ću se još jači

Foto: Vedran SITNICA



Čini se da je to 13. kolo za mene kobno. Istina je da se prošla ozljeda dogodila u istom kolu prije dvije godine i morat ću zamoliti trenera da više ne igram utakmicu pod tim rednim brojem – kroz smijeh je kazivao Bilaver


Nakon uspješno obavljene operacije Josip Bilaver je u srijedu iz Opće bolnice Zadar stigao kući u Škabrnju. Jučer su mu u posjetu bili trener Ivica Datković i kapetan Jakov Surać.
– Najgore je prošlo, važno je da se što prije oporavim i na pripreme za proljetni dio prvenstva stignem zdrav – kazivao je dobro raspoloženi Bilaver.
Što se tiče starta koji ga je koštao ozljede Bilaver je kazao:
– Zaletio sam se da prije dođem do lopte od suparničkog stopera. Nažalost, on je uklizavanjem do nje stigao prije i odnio i mene i loptu. Ne bi se dogodilo ništa strašno da nisam onako svom snagom pao na rame. Zaboljelo je strašno i odmah sam znao da se radi o težoj ozljedi.
Ni sam Josip ne zna točno što su sve “pokrpali” liječnici u zadarskoj bolnici.
– Znam da je lopatica napukla, a kazali su mi da je nešto otišlo i u zglobu ramena. Morat ću se još podrobnije raspitati, a sada mi je ipak najvažnije da se što prije oporavim i vratim na zeleni travnjak.
Interesantno je da je Bilaver teže bio ozlijeđen i prije dvije godine u srazu s Pomorcem, zbog čega je skoro pola godine izbivao s terena. A tada se sve zbilo također u 13. kolu.
– Čini se da je to 13. kolo za mene kobno. Istina je da se prošla ozljeda dogodila u istom kolu prije dvije godine i morat ću zamoliti trenera da više ne igram utakmicu pod tim rednim brojem – kroz smijeh je kazivao Bilaver.
Ne dvoji da će se na teren vratiti još motiviraniji.
– I nakon prošle ozljede i dužeg izbivanja s terena vratio sam se još motiviraniji. Već sada mi se čini da se u meni budi inat i uopće ne sumnjam da ću se nakon oporavka vratiti još jači i željan novoga dokazivanja. Uostalom, nema previše izbora, to je jedini način kako se možeš vratiti nogometu.
Što se tiče Zadra veliki je optimist bez obzira na trenutačno posljednju poziciju na ljestvici.
– Šteta što mi se ova ozljeda dogodila u trenutku kada nam je krenulo. Činjenica je da smo momčad najmanje za sredinu ljestvice i uopće ne sumnjam da će moji suigrači do zimske stanke uspjeti ovu jesen učiniti uspješnom. Malo sporohodno krećemo, ali u ovih pet kola napustit ćemo dno ljestvice i krenuti prema sredini gdje nam je i mjesto – kazao je na kraju kraćeg razgovora Bilaver.