Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zaprijetili nožem i ukrali joj kutiju cigareta te novac

06.11.2011. 23:00
Zaprijetili nožem i ukrali joj kutiju cigareta te novac


Zadarski su inspektori i jučer još uvijek imali posla s trojicom 18-godišnjaka iz Zadra koji su u subotu navečer 15-ak minuta prije ponoći napali i opljačkali 22-godišnju sugrađanku.
Djevojka srećom nije ozlijeđena, ali je zasigurno pretrpjela strašan šok kada su je trojica zaskočila u Molatskoj ulici te joj uz prijetnju nožem ukrali kutiju cigareta i manji novčani iznos koji je u tom trenutku imala kod sebe.
Samo pola sata kasnije, mladi razbojnici su već bili otkriveni i privedeni u policijsku postaju zbog kriminalističkog istraživanja.
A, večer prije, oko 19 sati na Obali kneza Branimira nepoznati maskirani muškarac je također, uz prijetnju nožem prema 34-godišnjoj prodavačici, opljačkao malu trgovinu mješovitom robom. Uspio je ukrasti oko dvije tisuće kuna.
 Ukraden vanbrodski motor i “Iphone”
Vanbrodski motor “yamaha” vrijedan oko tri tisuće kuna ukraden je tijekom noći s petka na subotu u lučici Brdonja na otoku Viru.
Motor je bio u vlasništvu 29-godišnjaka, a nalazio se na brodici 41-godišnjaka.
U petak u predvečernjim satima u Trgovinskom centru na adresi Bleiburških žrtava u Zadru, nepoznati počinitelj je iz torbice ukrao mobitel “Iphone” 49-godišnje Zadranke. U ovom je slučaju riječ o sedam tisuća kuna štete.
U Preku planuo “citroen berlingo”
Policijski inspektori su očevidom utvrdili kako je uzrok izbijanja vatre na “citroenu berlingo” kvar na električnim instalacijama. Naime, do požara na ovom autu koji koristi 34-godišnjak iz Preka na otoku Ugljanu, došlo je u subotu oko 4 sata noću, a automobil je bio pakiran u ulici Prečkih bratovština. Materijalna šteta još nije sasvim pouzdano procijenjena.
Uhvaćen 19-godišnjak koji je “operirao” po okolici Obrovca
Mladić u dobi od 19 godina zaradio je kaznenu prijavu zbog provale i dvije krađe. Naime, kriminalističkim su istraživanjem obrovački policajci utvrdili kako je on početkom ovog mjeseca i to noću, provalio u trgovinu mješovitom robom “Oluja” u mjestu Ribnica. Ukrao je oko 800 kuna i manju količinu cigareta. Iste noći je u mjestu Karin Gornji iz dvorišta obiteljske kuće odvezao osobno vozilo marke “nissan pickup” kojim se koristi 51-godišnji mještanin.