Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Jusup: Prezadovoljan sam

06.12.2010. 23:00
Jusup: Prezadovoljan sam


Za razliku od većine ovosezonskih utakmica, košarkaši Zadra sinoć nisu ispustili bodove u neizvjesnoj završnici, štoviše, veći je dio susreta tekao u jednom pravcu – na mlin domaće momčadi i onakvom kakav je priželjkivao i strateg „bijelo-plavih”. Unatoč prijetnji Turaka posljednjoj dionici, Danijel Jusup je nakon slavlja njegovog sastava nad Pinar Karsiyakom imao razloga zadovoljstvu.
– Nakon nekoliko poraza ova utakmica i ova pobjeda nam puno znače. Dobra je i zbog samopouzdanja. Veći dio susreta – tri četvrtine smo stvarno igrali dobro i kontrolirali rezulatat. Na kraju smo značajno pali, no koš razlika s turskom momčadi teško da nam može na kraju predstavljati problem. Teško da ćemo s njima zatvoriti krug, budući da oni već imaju tri pobjede – istakao je Jusup, dodavši:
– Nastojao sam odmoriti neke igrače, a, koliko je bilo moguće, svima dati šansu koji su neki iskoristili bolje, a neki lošije. S obzirom na velik broj mladih igrača i česte rotacije, bilo je teško održavati isti rirtam tijekom cijele utakmice – Jusup se još jednom referirao na pad igre u posljednjoj četvrtini te potom zaključio:
– Osobno sam prezadovoljan ostvarenim, posebno s prve tri četvrtine. Ponajviše iz razloga što smo jednu ovako kvalitetnu momčad dobili relativno lako.
Istog raspoloženja, očekivano, nije bio njegov turski kolega Hakan Demir.
– Prije svega, čestitao bih Zadru na pobjedi. Izuzev posljednje četvrtine, igrali su vrlo dobro i zaslužili pobjedu. Nama je bilo važno, ako već ne možemo pobijediti, da ne izgubimo s više od sedam razlike – koliko smo slavili u našem prvom susretu. U posljednje dvije utakmice želimo pobijediti i ostvariti plasman dalje kao prvi u grupi, a Zadru želim sve najbolje u nadolazećim utakmicama. S obziraom na igru koju su prikazali, ostalim momčadima neće biti lako protiv njih.


 S CAROM SVE U REDU


– Car je zadobio nezgodan udarac, no ne radi se o ničem ozbiljnom. Vjerujem da će s njim biti sve u redu – Jusup je odgovorio na novinarsko pitanje vezano za ozljedu Marka Cara.