Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Edo Fantela ponovno izbornik

07.01.2017. 23:00
Edo Fantela ponovno izbornik


Održana je konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora HJS-a. Sjednici su pribivali Zlatko Taritaš predsjednik, te članovi Gea Barbić, Ivica Dolenc, Petar Kopanica, Marko Matić i Robert Sandalić, Ivo Jaić tajnik i Edo Fantela.
Doneseno je nekoliko odluka. Za dopredsjednicu/ka Izvršnog odbora imenovani su Gea Barbić i Zoran Popović. Za predsjednika Vijeća za natjecanje imenovan je Edo Fantela koji je i do sad uspješno obavljao tu dužnost. Fantela je predložio, što je i prihvaćčeno, da u bijeću budu još Damir Čargo, Josip Golem, Vedran Mandić i Damir Nakrst.
Članovi IO naknadno će podijeliti zaduženja po određenim područjima. U raspravi je istaknuto da treba osnažiti rad s mladim jedriličarima kao i suradnju s međunarodnim tijelima, od udruženja klasa do World Sailinga i Eurosafa. Temeljem poziva i roka zadanog od HOO-a, na prijedlog predsjednika Vijeća za natjecanje Ede Fantele, IO prihvaća prijedlog imenovanja trenera Edu Fantelu, Jozu Jakelića i Tonča Antunovića za jedriličare Šimu Fantelu i Igora Marenića (OI zlato), Tonča Stipanovića (OI srebro) i Ivana Kljakovića Gašpića (OI 5. mjesto) u program HOO-a.
Svečana dodjela priznanja za 2016, godinu, pod nazivom Veliki dan hrvatskog jedrenja, održat će se u Zagrebu 7. veljače 2017. u hotelu Panorama.
Sljedeća sjednica IO bit će u Zadru 19. siječnja 2017.