Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Spustio mu heroin na stol pred policijskim inspektorima

Autor: Minja Gugić

07.02.2009. 23:00
Spustio mu heroin na stol pred policijskim inspektorima

Foto: Sebastian GOVORČIN



Riječ je Davoru Bajlu, Vici Copiću i Siniši Glaviću koji su jučer uz kaznene prijave privedeni dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, Milanu Pečini. Ostalo je nepoznato kako su se pred njim branili, ali on ih je “spremio” iza rešataka na mjesec dana
Trojica zadarskih “dilera” upala su u subotu poslijepodne oko 14 sati u policijsku klopku u jednom kafiću u Zadru, a jučer su uz kaznenu prijavu privedeni dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, Milanu Pečini koji im je nakon saslušanja odredio jednomjesečni pritvor.
Prema našim informacijama riječ je o Davoru Bajlu, Vici Copiću i Siniši Glaviću.
Naime, navodno su se Vice Copić i Davor Bajlo našli u kafiću jer je nekoliko dana ranije Bajlo od Copića kupio motocikl, a u subotu mu je Copić u tom kafiću još trebao dati registarske pločice.
No, prema onome što smo uspjeli doznati neslužbenim kanalima, Copić mu je na stol uz tablice “spustio” i drogu što je bio dovoljan znak za uzbunu zadarskim inspektorima Odjela za drogu koji su ih odmah zaskočili jer su baš u tom kafiću i u to vrijeme ispijali svoje subotnje kavice.
Prema izjavama nekolicine očevidaca, kad je Bajlo shvatio što ga je snašlo, počeo je vikati kako on s drogom nema ništa te kako mu je sve podmetnuto.
Policajci su ih odmah uhitili i priveli u policijsku postaju na daljnju obradu tijekom koje je “isplivalo” i ime Siniše Glavića, pa je jedna od pretpostavki da su ga “kolege drukale”.
Jučer se nije mogla dobiti posve pouzdana informacija o kojoj je količini droge riječ, ali smo uspjeli doznati kako se radi o 22 grama.
Što se pak, tiče bilo kakvih detalja is istrage i tu je novinarima sada posao znatno otežan, pa tako nismo uspjeli saznati informaciju kako su se trojica privedenih, branila pred istražnim sucem.