Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Lako bez Redžepa

Autor: Andrija Prović

07.02.2010. 23:00
Lako bez Redžepa

Foto: Vedran SITNICA



U 12. kolu Prve hrvatske stolnoteniske lige momčad Donata u subotu je bez većih problema svladala oslabljenu Industrogradnju. Budući da za Zagrepčane zbog ozljede nije nastupio njihov ponajbolji igrač Ronald Redžep, konačnih 1:4 opravdalo je Donatovu ulogu favorita u ovom susretu.
Prvi bod za Donat ostvario je Stipe Josipović koji je sa 3:0 bio uvjerljiv protiv domaćeg igrača Marka Majstorovića. Za povećanje prednosti potom se pobrinuo Tomislav Kolarek. On je, također s glatkih 3:0 slavio protiv Jambrošića. Maro Mileusnić nakon dvoboja s mladim Josipom Miljkovićem donosi jedinu pobjedu Industrogradnji (3:0), međutim, u igri parova Josipović i Kolarek pobrinuli su se za 1:3 vodstvo gostujućih, dok je ukupnu pobjedu i dva nova vrijedna boda Zadranima donio Tomislav Kolarek. Donatovo prvo ime nije imalo većih problema u dvoboju s Markom Majstorovićem. Još uvijek ozlijeđeni Davor Karlović bio je u sastavu Zadrana, no izostankom Redžepa Donat je i bez njegove pomoći lako stigao do osme ovosezonske pobjede.
– Konačan ishod bio je očekivan jer je Industrogradnja igrala u oslabljenom sastavu. Sada se okrećemo novim susretima gdje ćemo tražiti priliku za ulazak u doigravanje – rekao je Denis Karlović, trener Donata.
U 13. kolu Donat će 20. veljače ugostiti trenutačno osmoplasiranu momčad Vodovod iz Osijeka.
 


INDUSTROGRADNJA – DONAT 1:4


Majstorović – Josipović 0:3
Jambrošić – Kolarek 0:3
Mileusnić – Miljković 3:0
Majstorović/Jambrošić – Josipović/Kolarek 0:3
Majstorović – Kolarek 0:3