Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Odgoda kuglačima dobrodošla

07.02.2012. 23:00
Odgoda kuglačima dobrodošla


Imali smo dosta problema s ozlijeđenim igračima i sada smo dobili priliku do kraja sanirati ozljede i dobiti na svježini koja bi nam trebala biti od pomoći do kraja sezone – kaže Šime Mijolović


Vrijeme, odnosno nevrijeme odgodilo je 14. kolo Prve kuglačke lige u kojemu su Zadrani trebali gostovati u Novskoj. U subotu bi kuglači trenera Šime Mijolovića trebali dočekati sastav Zanatlije iz Slavonskog Broda. Ako ponovo vrijeme ne kaže svoje.
– Kako sad stvari stoje, kolo bi se trebalo odigrati, ali konačnu potvrdu savez bi trebao donijeti u petak. Pratit će se vrijeme i onda odlučiti – objasnio je Mijolović, koji je istaknuo kako odgoda dvoboja sa Zanatlijom i nije pretjerano loše došla njegovoj momčadi.
– Nije nas to poremetilo, iako smo u dobrom nizu. Ova odgoda kola nam je dobrodošla, jer smo imali dosta problema s ozlijeđenim igračima i sada smo dobili priliku do kraja sanirati ozljede i dobiti na svježini koja bi nam trebala biti od pomoći do kraja sezone.
Kakva je situacija s Kostadinom Manevom koji dugo vuče ozljedu koljena i u zadnje vrijeme ne pruža niti blizu kvalitetne igre kakve on objektivno može pružati.
– On je već u prošloj utakmici kvalitetno reagirao. Najvažnije je bilo da mu je koljeno izdržalo, nije osjećao bol i vjerujem da će se njegova forma iz kola u kolo dizati i da će uskoro doći na razinu koju je imao prije ove ozljede.
Hrvoje Marinović?
– I on se opravio od istegnuća mišića, no kod njega je drukčija situacija. Nije trenirao i sada treba vidjeti u kakvoj je formi i što je uspio nadoknaditi.
U subotu bi trebali odigrati protiv Zanatlije. U toj se utakmici očekuje nastavak pobjedničkog niza?
– Definitivno. Mislim da imamo sve uvjete da kvalitetno odreagiramo u toj utakmici i uspijemo doći do dva nova boda. Zanatlija je kvalitetna, profesionalna momčad koja u svojim redovima ima nekoliko vrlo dobrih igrača. Ipak, očekujem da bodovi ostanu u Zadru. Vjerujem da ćemo biti pravi u toj utakmici. Znamo koliko nam je svaka utakmica važna i da u svaku utakmicu moramo ući maksimalno koncentrirano. Svjesni smo koliko nas svaki nenadani kiks može biti štetan – zaključio je Mijolović.


 S NOVSKOM 18. VELJAČE




Odgođene utakmice 14. kola Prve lige odigrat će se u subotu 18. veljače. U toj utakmici Zadrani će gostovati u Novskoj, na jednom od najneugodnijih kuglana. Dvoboj u Novskoj za Zadrane je jedan od najvažnijih u drugom dijelu sezone, jer u slučaju pobjede ostaju u igri za titulu prvaka Hravatske, dok bi ih poraz maksimalno udaljio od tog cilja.