Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

ŽKK Zadar sutra na Višnjiku slavi svoj dan

07.02.2014. 23:00
ŽKK Zadar sutra na Višnjiku slavi svoj dan


Ženski košarkaški klub Zadar sutra (nedjelja od 14 sati) u ŠC Višnjik organizira sportski događaj za sve ljubitelje ženske košarke i dobre zabave. Bit će to i uvertira za iduću godinu kad klub slavi 80. godina postojanja. Bila je to prigoda da Marija Mazija, trenerica Zadra, kaže nekoliko rečenica o ovom događaju.
– Ideja je došla spontano. Željeli smo iskoristiti vikend u kojem ne igramo redovito kolo jer smo slobodni. Sve je zamišljeno kao košarkaška revija, kao dan ženske košarke u Zadru. Kroz ovaj događaj htjeli smo objediniti sve one koji podržavaju ŽKK Zadar i koji su na ovaj ili onaj način dio našeg kluba.
Mazija je kroz ono što će se sutra događati na Višnjiku pokušala približiti ovu ideju svim Zadranima.
– Sve bi započelo službenom utakmicom pretkadetkinja Zadra protiv Omiša koja je na rasporedu u 14 sati. Nakon toga uspjeli smo dogovoriti jednu zanimljivu utakmicu, s jedne strane svih trenera koji su trenirali ili treniraju u našem klubu, a na drugoj roditelja naših mladih košarkašica. Ništa manje zanimljivo neće biti ni nakon toga kada je na rasporedu dvoboj momčadi novinara s kojima imamo odličnu suradnju i, u jednom poluvremenu naših seniorki, a u drugom veteranki. Sve to bit će začinjeno nizom zabavnih igara, a organizirat će se i razna natjecanja te nagrade za pobjednike. I za kraj Olivio Meštrović, predsjednik kluba, uspio je organizirati domjenak u press centru ŠC Višnjik na koji su pozvani svi koji će nazočiti ovim događajima.