Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Je li moguće ponoviti scenarij sa Stanova?

Autor: Drago Bajković

07.03.2013. 23:00
Je li moguće ponoviti scenarij sa Stanova?

Foto: PIXSELL



Smatram da je bod na Maksimiru pozitivan, da nam daje dodatni poticaj i motiv za utakmice koje slijede. Naravno, svi želimo pobjedu u svakoj utakmici, ali ne želimo biti bahati u najavama – kazao je Antonio Mršić


Na redu je 23. kolo. A upravo će ga otvoriti Lokomotiva i Zadar današnjom utakmicom na Maksimiru. U roku od osam dana ova dva suparnika susreću se drugi put. Prošle subote uspješnija je bila momčad Ferde Milina koja je na Stanovima slavila rezultatom 1:0. Je li moguće ponoviti scenarij sa Stanova sigurno se pitaju i u stručnom stožeru Zadra.
– Naravno da je moguće, ali ipak treba pričekati i vidjeti kako će se stvari odvijati u tih 90 minuta na Maksimiru – kazivao je jučer Antonio Mršić, statistički najuspješniji igrač Zadra, koji je dvoboj svoje momčadi i Lokomotive na Stanovima promatrao s tribina zbog tri žuta kartona.
Mršić je s tribina mogao vidjeti neke stvari koje bi mu mogle koristiti danas na Maksimiru.
– Vidio sam neke stvari i pokušat ću ih iskoristiti. Činjenica je da igrači Lokomotive nemaju odgovor na našu agresivnost, jednostavno se pogube. Važno je da budemo blizu njihovim igračima i da im ne dopustimo da se razmašu.